aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι τρεις επιλογές για τον αντι-Γκαλίτσιο και ο επικρατέστερος

Ανόρθωση: Οι τρεις επιλογές για τον αντι-Γκαλίτσιο και ο επικρατέστερος

Με τον Γιώργο Γκαλίτσιο να είναι ο μοναδικός στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια η Ανόρθωση θα υποδεχθεί το Σάββατο (7/12) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ΑΕΛ. Η «Κυρία» θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική που έκτισε φέτος στην προσωρινή έδρα της ομάδας στη Λάρνακα, να πάρει άλλο ένα τρίποντο και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είναι δεδομένο ότι ο Γεωργιανός προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα». Λόρια και Κατσαράβα είναι διαθέσιμοι, καθώς το θέμα με το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν θεωρείται λήξαν. Δεδομένη είναι η επιστροφή του Λόρια στην εστία, ενώ για την γραμμή κρούσης Κατσαράβα, Ντούρις και Σαντίκ έχουν ο καθένας τις δικές του πιθανότητες.

Ετοιμότητα δηλώνει και ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος «απειλεί» τον Νταουσβίλι για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο Μιχάλης Ιωάννου που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πέραν του Ιωάννου, υπάρχουν άλλες δύο διαθέσιμες επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για τους Κοφί και Κώστα Αρτυματά. Τον πρώτο ο Κετσπάγια δείχνει να μην τον εμπιστεύεται για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς όσες φορές έπαιξε ήταν στη μεσαία γραμμή. Ο Αρτυματάς καθιερώθηκε στη θέση του δεξιού μπακ επί θητείας Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις θα είναι ρίσκο να τον χάσει από την «νευραλγική» μεσαία γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ