aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι τρεις εναλλακτικές περιμένοντας τον Αμπαρτζουμιάν

Ανόρθωση: Οι τρεις εναλλακτικές περιμένοντας τον Αμπαρτζουμιάν

Καταλήγοντας στην απόφαση να μην ενισχύσει την Ανόρθωση με ακόμα έναν δεξιό ακραίο αμυντικό ο Τιμούρ Κετσπάγια γνώριζε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα που δεν θα είχε διαθέσιμο τον βασικό του ποδοσφαιριστή για το δεξί «φτερό» της άμυνας.

Ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν έγινε αναγκαστική αλλαγή στον χθεσινό αγώνα της εθνικής Αρμενίας με την αντίστοιχη της Γερμανίας και στην ομάδα της Αμμοχώστου αναμένουν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του. Ασφαλή συμπεράσματα αναμένονται την Τρίτη (7/9) όταν θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο, όμως υπάρχει ένδειξη για τράβηγμα, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί θα τον θέσει αμέσως εκτός επιλογών του Κετσπάγια για το παιχνίδι της Κυριακής (12/9, 19:00) με τη Δόξα στο Μακάρειο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Καλτσάς χρησιμοποιήθηκε στη θέση του δεξιού μπακ στο φιλικό με την Καρμιώτισσα και φαίνεται πως ο Γεωργιανός προπονητής θα αξιοποιήσει και στις δύο θέσεις της δεξιάς πλευράς τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή. Εναλλακτικές επιλογές είναι, επίσης, ο Μιχάλης Ιωάννου ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν στη θέση του δεξιού μπακ όταν κρίθηκε απαραίτητο και ο Νικόλας Χατζημιτσής (κέντρο στη φωτογραφία). Γεννημένος στις 10 Σεπτεμβρίου του 2003 κάνει τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο Ανδρών. Ήταν από το επίπεδο grassroots στην Ανόρθωση, επέστρεψε το Καλοκαίρι του 2019 για τη δεύτερη ομάδα και προωθήθηκε στην πρώτη, ενώ είναι σταθερά στέλεχος και των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων στις μικρές ηλικίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ