aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι «συμπαίκτες» του Σάντη, το δάνειο και οι έτοιμοι παίκτες για υπογραφές

Ανόρθωση: Οι «συμπαίκτες» του Σάντη, το δάνειο και οι έτοιμοι παίκτες για υπογραφές

Ο Ανδρέας Σάντης «ανακρίθηκε» από τους Κώστα και Αργύρη στο «The Blue Zone Podcast». Ο πρόεδρος της «Κυρίας» άνοιξε τα χαρτιά του στους οπαδούς της ομάδας σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες. Αυθόρμητος και παρορμητικός όπως πάντα ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Το σενάριο δανεισμού για εξόφληση των οφειλών δημιουργήθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν και οι «κλειστοί» ποδοσφαιριστές. Το κεφάλαιο επενδυτές, η ευγνωμοσύνη προς τον Χρίστο Πουλλαΐδη και η ευχή να υπήρχε άλλος ένας Πουλλαΐδης στην Ανόρθωση. Τα βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το «αγκάθι» της Κτηματικής, είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται πως η «Κυρία» είχε επιτυχημένο φινάλε επειδή τερμάτισε στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ.

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με την πορεία της ομάδας. Καταντήσαμε επειδή δέρνουμε στο β’ γκρουπ να είμαστε ευχαριστημένοι και να μην έχουμε παράπονα; Όι, έχω πολλά παράπονα, πολλά! Ήρθαν ακριβοπληρωμένοι, ότι βοήθεια ήθελαν την είχαν. Και τι έγινε στο τέλος; Αποκλειστήκαμε από τα προημιτελικά και βρεθήκαμε στο β’ γκρουπ. Για όνομα του Θεού! Έχουμε παράπονα, βεβαίως. Η Ανόρθωση πρέπει να είναι πρώτη στο πρώτο γκρουπ! Η φανέλα της Ανόρθωσης είναι πολλά βαρετή για είναι ικανοποιημένη με το β’ γκρουπ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ανδρέα Σάντη.

Για την «καυτή» πατάτα της αποπληρωμής αποζημιώσεων σε πρώην παίκτες, προπονητές και τεχνικό διευθυντή, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης άφησε να νοηθεί πως η διοίκηση προσανατολίζεται να πάρει δάνειο το οποίο θα αποπληρωθεί σταδιακά σε μία περίοδο 48 μηνών. «Εάν η Ανόρθωση με έναν δανεισμό, παίρνω υποθετικά των 2,500.000 ευρώ ξοφλήσει 3,000.000 ευρώ και κάθε μήνα έχει να πληρώσει 55.000 με 56.000 ευρώ δόση μέσα από όλο τον προϋπολογισμό της, δεν θα είναι προς όφελος της; Συζητάμε μαζί τους για να βρούμε τις πιο ευνοϊκές για εμάς εξασφαλίσεις, ώστε να είναι λειτουργική η πορεία της ομάδας και να μην έχουμε προβλήματα».

Ερωτηθείς για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Ανδρέας Σάντης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και υπογράμμισε πως δεν θα αργήσει η πρόσληψη προπονητή.

«Ο προγραμματισμός άρχισε από τον Φεβρουάριο. Έχουμε παίκτες έτοιμους να τους φέρουμε τώρα να τους υπογράψουμε, οι οποίοι είναι μέσα στα πλαίσια που έχουν συμφωνηθεί. Δηλαδή, οι περισσότεροι νεαροί σε ηλικία, μέχρι τα 24-25 αν και θα έχουμε 1-2 άνω των 30. Είμαστε κοντά και με παίκτες 19-20 χρονών που έχουν προοπτική. Πείθουμε με τον τρόπο που πείθουμε να μας τους δώσουν εμάς. Μιλώ για ξένους ποδοσφαιριστές, όμως και οι Κύπριοι θα προωθηθούν. Θέλουμε μέσα στα επόμενα χρόνια η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να έχουμε παίκτες – προπονητή, οι οποίοι να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει Ανόρθωση».

Ο Ανδρέας Σάντης εκμυστηρεύτηκε πως έχει βρει ήδη σε ποσοστό 80%-90% τους μετόχους οι οποίοι θα επενδύσουν χρήματα για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και θα πάρουν ως αντίτιμο μερίδιο από τις μετοχές του Χρίστου Πουλλαΐδη, όπως προνοείται από το μνημόνιο συναντίληψης που έχει υπογραφεί.

«Τα παιδιά τα οποία θα έρθουν να βάλουν κάποια λεφτά για να βγάλουμε την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, με την προϋπόθεση ότι είναι διευθετημένα τα προηγούμενα, το 80%-90% το βρήκαμε. Ποιοι είναι; Παιδιά, αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι άνθρωποι για δικούς τους προσωπικούς λόγους μπορεί να μην θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν ποιοι είναι, ξέρουν από τώρα. Τελεία! Κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν να τους δημοσιοποιήσουμε», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ