Ανόρθωση: Οι σημειώσεις στο μπλοκάκι του Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός κόουτς είδε τους Μανθάτη και Καλτσά να τα πηγαίνουν πολύ καλά στα άκρα της επίθεσης και τον Ράγιος να ανεβαίνει αισθητά, παρά το γεγονός ότι έχασε ένα πέναλτι…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο στόχος ένας ήταν για την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια απέναντι στην Ένωση. Να έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που είναι το ζητούμενο στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Οι καλές εμφανίσεις και η βελτίωση έρχεται σταδιακά και στην Ανόρθωση παρατηρείται αυτή η αγωνιστική άνοδος. Αν δούμε τα φιλικά και τα πρώτα επίσημα ματς, τότε διαπιστώνει κανείς ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έφθασε ακόμη στα επίπεδα που όλοι θέλουν. Το τρίποντο απέναντι στην Ένωση ήταν ό,τι καλύτερο. Διατηρεί την ηρεμία στα αποδυτήρια, δίνει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα φέρνει και μεγαλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Κετσπάγια είδε Μανθάτη και Καλτσά να τα πηγαίνουν πολύ καλά στα άκρα της επίθεσης. Είδε επίσης τον Ράγιος να ανεβαίνει και παρά το γεγονός ότι έχασε ένα πέναλτι, αυτό δεν σημαίνει ότι η παρουσία του δεν ήταν καλή. Κάποια προβλήματα εντοπίστηκαν και τα είδαμε και στο γκολ της Ένωσης. Η άμυνα άργησε να αντιδράσει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει η «Κυρία». Να γίνονται σωστές αλληλοκαλύψεις και να μην υπάρχουν κενοί χώροι που δίνουν στον αντίπαλο την ευκαιρία να σκοράρει ή να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις.

Σε μία καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα είναι λογικό να παρατηρείται αυτό το φαινόμενο, γι’ αυτό και όσο περνά ο χρόνος αυτές οι φάσεις, λογικά, θα μειώνονται. Η Ανόρθωση έχει πολλά να κρατήσει από τη νίκη στο Παραλίμνι και βλέπει τώρα τη συνέχεια με την Πάφος FC. Άπαντες γνωρίζουν ότι το έργο της ομάδας δεν θα είναι εύκολο, όμως η νίκη θα είναι ό,τι καλύτερο, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί ξανά διακοπή στο πρωτάθλημα.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ