aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνόρθωση: Οι «ψίθυροι» στην πιάτσα των ατζέντηδων για το μέλλον του Μανθάτη

Ανόρθωση: Οι «ψίθυροι» στην πιάτσα των ατζέντηδων για το μέλλον του Μανθάτη

Το θεωρούν σίγουρο στην Ελλάδα ότι ο Γιώργος Μανθάτης δεν θα παραμείνει στην Ανόρθωση και τη νέα σεζόν. Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ» (δείτε ΕΔΩ) και η ελλαδική ιστοσελίδα «sportdog» κάνει αναφορά στο μέλλον του Ελλαδίτη εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ακολουθεί αυτούσιο το ρεπορτάζ: «Ο Γιώργος Μανθάτης ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο σε ισχύ για έναν ακόμα χρόνο. Ο Έλληνας εξτρέμ αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στην Ανόρθωση, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην κυπριακή ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου δεν υπολογίζεται αγωνιστικά. Συνεπώς θα κληθεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το καλοκαίρι.

Η φημολογία γύρω από την επόμενη ομάδα του Μανθάτη έχει “φουντώσει”, με τον Άρη να βρίσκεται στο επίκεντρο των όσων ακούγονται για τον παίκτη αυτή την περίοδο. Στην πιάτσα των ατζέντηδων “ψιθυρίζεται” πως οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με την περίπτωση του “ερυθρόλευκου” άσου, ως μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τις θέσεις των εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μανθάτη “παίζει” για τον Άρη, κάτι για το οποίο ο παίκτης ρωτήθηκε σχετικά σε πρόσφατες δηλώσεις του. Ο Έλληνας άσος, πάντως, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά στους Κιτρινόμαυρους.  «Δεν είχα κάνει επαφές με στόχο να έρθω στον Αρη, δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Εντούτοις, στη Θεσσαλονίκη συζητιέται έντονα πως αυτή τη φορά δεν είναι καθόλου απίθανο όχι μόνο να υπάρξουν επαφές, αλλά και ο Μανθάτης να καταλήξει τελικά στον Άρη. Το αν το εν λόγω σενάριο έχει βάση στην πραγματικότητα, μένει να φανεί…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ