aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Oι ψίθυροι για το οικονομικό

Ανόρθωση: Oι ψίθυροι για το οικονομικό

Το οικονομικό είναι ένα θέμα που βασανίζει την Ανόρθωση για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Η έλευση Χρίστου Πουλλαΐδη είχε φέρει μεγάλη ασφάλεια και ρευστότητα στην ομάδα, όμως τώρα και πάλι άρχισαν οι ψίθυροι για σεζόν που δύσκολα θα κλείσει δίχως οικονομική ζημιά.

Αυτό είναι κάτι που ενόχλησε τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου, η οποία κάνει μεγάλες προσπάθειες ώστε να μην υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Είναι γεγονός ότι ο προϋπολογισμός είναι υψηλότερος σε σχέση με άλλες σεζόν, όμως ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του τονίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι είναι υπό έλεγχο η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Έπεσε θύμα χάκερ ο Ιγκιεμπόρ της Ανόρθωσης

Το ίδιο έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας και στην παρουσίαση του Γιούργκεν Στρέπελ, κατά την οποίαν καθησύχασε ουσιαστικά τον κόσμο και τον κάλεσε να κλείσει τα αυτιά του στους ψιθύρους. Θέλοντας φυσικά να μπει τελεία στο θέμα και να στραφεί η προσοχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ