aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι προσανατολισμοί του Κετσπάγια για σχηματισμό και ενδεκάδα

Ανόρθωση: Οι προσανατολισμοί του Κετσπάγια για σχηματισμό και ενδεκάδα

Ο Κετσπάγια, αφού παρακολούθησε αγώνες της Γάνδης, την ανέλυσε και δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο πλάνο που έκρινε ότι είναι ικανό να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία. Δεν παρασύρει η θέση της στο βελγικό πρωτάθλημα (βρίσκεται στη 13η), αλλά και το γεγονός ότι δυσκολεύεται στο γκολ. Παραμένει μια επιθετική ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν και τρωτά σημεία, εντοπίστηκαν από τον κόουτς της «Κυρίας» και με τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Ανόρθωση θα θελήσει να τα αξιοποιήσει.

Στο Βέλγιο δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Αμπαρτζουμιάν και Μπουσούλαζιτς. Ο Κετσπάγια προσανατολίζεται να παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 3-5-2, κρίνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει και να αμυνθεί αλλά και να επιτεθεί καλύτερα. Κάποιες θέσεις τις διεκδικούν δύο ποδοσφαιριστές όπως του αριστερού φουλ – μπακ (Κορέια και Αβραάμ) και του ενός εκ των δύο επιθετικών (Χριστοδουλόπουλος και Λάφερτι).

Η Ανόρθωση, λοιπόν, θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Γάνδης με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Αραγιούρι, Ρισβάνη, Αντωνιάδη. Σε ρόλο δεξιού φουλ – μπακ ο Καλτσάς και αριστερού ο Κορέια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Χουσμπάουερ, Αρτυματάς και πιο μπροστά ως επιτελικός ο Πόποβιτς. Δίδυμο στην επίθεση οι Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ