aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι προγραμματικές θέσεις της «Κυρίας», ίσως… σκάσει και μετεγγραφή

Ανόρθωση: Οι προγραμματικές θέσεις της «Κυρίας», ίσως… σκάσει και μετεγγραφή

Η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας της νέας Ανόρθωσης θα παρουσιασθεί σήμερα στην παρουσία του προέδρου της Χρίστου Πουλλαΐδη, του αθλητικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου και του προπονητή της Ντάρκο Μίλανιτς. Κάτι σαν τις προγραμματικές θέσεις της νέας «Κυρίας», που λόγω της αποτυχίας της στην περσινή περίοδο καλείται να ισορροπήσει και να πορευθεί σε τεντωμένο σχοινί.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να παρουσιασθεί ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο, ενώ δεν αποκλείεται να… σκάσει και κάποια ανακοίνωση μετεγγραφικής ενίσχυσης. Οι συνεργάτες του Μίλανιτς είναι γνωστοί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βοηθός του θα είναι ο συμπατριώτης του Σάσα Γκάγιερ (ήταν μαζί και στην Πάφος FC), υπεύθυνος φυσικής κατάστασης ο Αντώνης Κέζος με συνεργάτη τον Λάμπρο Ιωάννου, προπονητής τερματοφυλάκων ο Ζόλταν Νάγκι και αναλυτής ο Μάρκος Σπανός.

Οι φίλοι της ομάδας των κυανόλευκων αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξαγγελίες για μια σεζόν που χαρακτηρίζεται -το λιγότερο- ως κομβική. Μπαίνει σε μια νέα εποχή, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και με διαφορετικό πλάνο λειτουργίας σε πολλούς τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ