aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Oι πιθανότητες για Ράγιος και Οκριασβίλι ενόψει Ομόνοιας

Ανόρθωση: Oι πιθανότητες για Ράγιος και Οκριασβίλι ενόψει Ομόνοιας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ντέρμπι με την Ομόνοια έχει μπει η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να δει όσους περισσότερους παίκτες γίνεται να είναι στη διάθεση του και θα περιμένει ίσως μέχρι και την τελευταία στιγμή για κάποιους ποδοσφαιριστές που ακόμη είναι αμφίβολοι.

Ράγιος και Οκριασβίλι αν μπουν σήμερα ή το αργότερο αύριο σε κανονικό πρόγραμμα θα τους υπολογίζει. Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες είναι 50-50 και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει. Ο Λόρια είναι καλύτερα, ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος. Καλύτερα νιώθει και ο Βασιλακάκης που λογικά θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Απομακρύνεται ο Γκέντσογλου, πάει για άλλες δύο μετεγγραφές

Ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν έχει καμία πιθανότητα να προλάβει το ντέρμπι. Θυμίζουμε ότι ο Ανανίντζε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια και θα προσπαθήσει να δουλέψει αυτή την περίοδο για να φθάσει στα καλύτερα δυνατά επίπεδα από φυσικής κατάστασης μιας και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του το τελευταίο δίμηνο.

Διαβάστε επίσης: Ανανίτζε σε τιμή ευκαιρίας. Ο πιο ακριβοπληρωμένος, αλλά δεν «ξηλώθηκε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ