aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι μετεγγραφές ηχούν αυτόματα καμπάνες αποχώρησης

Ανόρθωση: Οι μετεγγραφές ηχούν αυτόματα καμπάνες αποχώρησης

Στις δύο σταμάτησαν οι μετεγγραφές της Ανόρθωσης τις προηγούμενες δύο χειμερινές περιόδους της δεύτερης θητείας του Τιμούρ Κετσπάγια στην ομάδα της Αμμοχώστου. Τη διακοπείσα σεζόν 2019-20 το κατώφλι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» διάβηκαν οι Τζάνο Ανανίτζε και Δημήτρης Χριστοφή, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 αποκτήθηκαν οι Σπύρος Ρισβάνης και Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, παρά την «σκόνη» που σήκωσε η μετεγγραφή του, πέρασε και δεν ακούμπησε από την ομάδα της Αμμοχώστου, η διαδρομή του Χριστοφή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και ο Βόσνιος μέσος σχεδόν μονίμως είναι στο ιατρικό δελτίο. Πάντως, όσο ήταν υγιής και αγωνίστηκε περισσότερο προβλημάτισε με την απόδοσή του παρά έπεισε για τις ικανότητές του. Ο μοναδικός με θετικό πρόσημο από το καρέ προσθηκών στις δύο τελευταίες χειμερινές μετεγγραφικές περιόδους είναι ο Σπύρος Ρισβάνης.

Αν και βρισκόμαστε ενάμιση μήνα μακριά από τη μετεγγαρφική περίοδο του Ιανουαρίου και μέχρι τότε μπορεί να αλλάξουν πολλά η αίσθηση που υπάρχει στο «Αντώνης Καρράς» είναι πως οι προσθήκες θα είναι περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Η απόκτηση δεξιού μπακ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ υπάρχουν κι άλλες θέσεις στο ρόστερ που χρήζουν ενίσχυσης. Για παράδειγμα το μόλις ένα γκολ συγκομιδή σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος δεν συνάδει με επίδοση ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Βέβαια, για κάθε προσθήκη απαιτείται και αποχώρηση παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, καθότι δεν υπάρχει κενή θέση ξένου. Οι μετεγγραφές ηχούν αυτόματα και το καμπανάκι αποχώρησης στα αυτιά ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είτε είναι μόνιμα εκτός ομάδας είτε δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ