aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Νόβοτνι

Ανόρθωση: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Νόβοτνι

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο μπήκε το απόγευμα ο Σόμα Νόβοτνι. O Oύγγρος επιθετικός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως θα αφιχθεί στη Λάρνακα το βράδυ της Κυριακής δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από αεροδρόμιο. Η ανάρτηση του 27χρονου επιθετικού της Μπόχουμ συνοδεύεται με ερωτηματικό προς τους ακόλουθούς του, αλλά η απάντηση για τον προορισμό του ταξιδιού του δεν είναι και τόσο δύσκολη για τους φίλους της Ανόρθωσης.

Ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της «Κυρίας» θα έχει τις τελευταίες επαφές με τη διοίκηση των κυανόλευκων, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για ολοκλήρωση της συμφωνίας, οι οποίες δεν είναι ικανές να χαλάσουν το deal.

Η καταρχήν συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Νόβοτνι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το βράδυ της Κυριακής (2/1), με τον ποδοσφαιριστή να περνά από τις καθιερωμένες εξετάσεις τη Δευτέρα (3/1) και ακολούθως θα έχει την πρώτη γνωριμία με τον Κετσπάγια και τους νέους του συμπαίκτες. Το πρώτο χειμερινό απόκτημα της Ανόρθωσης θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση χρόνου, ενώ οι μηνιαίες απολαβές του θα κυμαίνονται στις 20.000 ευρώ.

Όσον αφορά την Μπόχουμ συναίνεσε στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, όμως ζήτησε να μπει στο συμφωνητικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Νόβοτνι από την Ανόρθωση.

Novothny

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ