aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι... κεραίες του Κετσπάγια σταμάτησαν στον Αραγιούρι

Ανόρθωση: Οι… κεραίες του Κετσπάγια σταμάτησαν στον Αραγιούρι

O Πάουλους Αραγιούρι δεν χρειάζεται συστάσεις. Από τους ποιοτικότερους κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Πάφος FC πλήρωνε και μάλιστα ακριβά για τις υπηρεσίες του Φινλανδού διεθνούς αμυντικού την τελευταία διετία. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι ετησίως ο 33χρονος στόπερ έβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό κοντά στις 300.000 ευρώ.

Ηγετική φυσιογνωμία, άψογος επαγγελματίας, παραστάσεις πρωταθλητισμού σε σωματειακό επίπεδο και βασικότατο στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ξεπέρασε τις 50 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και δικαιούται να υπερηφανεύεται ότι φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Euro 2020.

Βασικός και στα δύο παιχνίδια με Δανία και Ρωσία είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μάρκου Κάνερβα θα του εμπιστευθεί φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Δευτέρας (21/7) με το Βέλγιο, στο οποίο οι Φινλανδοί θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όσο κι αν δεν τους πίστευε κανείς πριν την σέντρα του Euro.

Ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Πάουλους Αραγιούρι έψαχνε ο Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης και με το που πληροφορήθηκε την επιλογή του Γκουράμ Κάσια να συνεχίσει την καριέρα του στην Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν έχασε… δευτερόλεπτο. Όπως αποκάλυψε από το πρωί της Παρασκευής (18/6) το Goal.com.cy έστρεψε αμέσως τις «κεραίες» του στον Πάουλους Αραγιούρι και πρεσάρει ασφυκτικά για να αποσπάσει τη θετική του απάντηση. Η ηλικία του όχι δεν ανησυχεί τον Κετσπάγια, αλλά αντιθέτως ο Γεωργιανός δείχνει και με την επιλογή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου πως επιθυμεί να «μπολιάσει» το ρόστερ της «Κυρίας» με παίκτες-ηγέτες με ισχυρές προσωπικότητες και γαλουχημένους στον πρωταθλητισμό.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν στη μετεγγραφική λίστα κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, όμως υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον ελεύθερο από την 1η Ιουνίου, Πάουλους Αραγιούρι και θα εξαντληθούν οι πιθανότητες απόκτησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ