aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι εννέα σίγουροι και τα δύο ερωτηματικά

Ανόρθωση: Οι εννέα σίγουροι και τα δύο ερωτηματικά

Με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (13/12, 19:00) η Ανόρθωση τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια της και αγνοεί τη νίκη από τις 7 Νοεμβρίου.

Με απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες η «Κυρία» είναι στους 13 βαθμούς σε 11 αγώνες και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, πόσο μάλλον σε εντός έδρας παιχνίδια. Η υπερπροσπάθεια στο Βελιγράδι δεν απέφερε καρπούς, όμως τόνωσε το ηθικό και την αυτοπεποίθηση όλων στην ομάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Παρτίζαν. Ο Κορρέα θα αντικαταστήσει τον Αντωνιάδη στο κέντρο της άμυνας, καθώς δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Αραγιούρι.

Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι και Κορέια έχουν «κλειδωμένη» θέση στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού θα πάρουν οι Αρτυματάς και Χουσμπάουερ με την τριάδα να συμπληρώνεται από έναν εκ των Μιχάλη Ιωάννου ή Πόποβιτς. Ντέλετιτς, Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλος θα συνθέσουν την επιθετική τριάδα, ενώ οι Τζουρ και Λόρια διεκδικούν τη θέση στην εστία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ