aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι ελπίδες για λύση στον Αντονίν

Ανόρθωση: Οι ελπίδες για λύση στον Αντονίν

Οι φίλοι της Ανόρθωσης περιμένουν (πώς και πώς) ότι στο πρόσωπο του Αντονίν Κορτές θα βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Η «Κυρία» έχει «ματώσει» στον τομέα αυτό, έχει πετύχει μόλις 13 γκολ σε 18 αγώνες κι όλοι στις τάξεις της προσδοκούν ότι θα υπάρξει βελτίωση.

Ο Κορτές είναι οριστικά το δεύτερο απόκτημα στο μετεγγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση άργησε μέχρι να βρεθεί η φόρμουλα για τον δανεισμό του για δεύτερη φορά στην ίδια σεζόν, αλλά έγινε χθες μέσω της συμφωνίας με την Γρανάδα. Σε πρώτη φάση θα φορέσει τον φοίνικα στο στήθος για τους επόμενους τέσσερις μήνες περίπου, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Μαζί με τις ευχές για κάθε επιτυχία, το γραφείο Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, έδωσε και κάποιες πληροφορίες για το βιογραφικό του. Ο 22χρονος Αντονίν που γεννήθηκε στη Μάλαγα, σε ηλικία 16 ετών είχε εντοπιστεί από τα λαγωνικά της γερμανικής Σάλκε και μετακόμισε εκεί. Το Φλεβάρη του 2017 επέστρεψε στη Μάλαγα στην οποία και έμεινε μέχρι το 2020 όταν πήρε μεταγραφή για τη Γρανάδα.

Έπαιξε επίσης με τη μορφή δανεισμού στη Ράγιο Βαγιεκάνο και την Γκιμαράες Πορτογαλίας. Έχει χρηστεί διεθνής με την Ελπίδων της Ισπανίας και κατέγραψε δυο συμμετοχές. Είναι επιλογή του Αντόνιο Πριέτο και του Τσίσκο Μουνιόθ και αποκτήθηκε παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Αντονίν δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, αφού δεν έχει έρθει ακόμη το πιστοποιητικό εγγραφής του. Θα είναι στην εξέδρα μαζί με τους τραυματίες Κωστάκη Αρτυματά, Κίκο, Εμπραλίντζε, τον τιμωρημένο Μιχάλη Ιωάννου κι ενδεχομένως του Ανδρέα Χρυσοστόμου, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευθεί πλήρως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ