aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι εκτιμήσεις για τον Πόποβιτς, τι κρατά και η νέα σελίδα

Ανόρθωση: Οι εκτιμήσεις για τον Πόποβιτς, τι κρατά και η νέα σελίδα

Ο Ντένις Πόποβιτς αντικαταστάθηκε στο 53’ της ρεβάνς με την Πάφος FC (0-0), κατόπιν δικής του επιθυμίας επειδή αισθάνθηκε ενόχληση. Αυτομάτως δημιουργήθηκε ανησυχία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την ίδια ομάδα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» για το πρωτάθλημα. Στο ιατρικό δελτίο, βλέπετε, υπάρχουν ήδη τα ονόματα των Καλτσά, Χριστοφή, Χριστοδουλόπουλου και Αντωνιάδη.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση από το κυανόλευκοι στρατόπεδο, εκ πρώτης όψεως δεν είναι κάτι σοβαρό. Τι θα σημαίνει όμως αυτό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης; Θα αποφασιστεί αφού περάσει αύριο από ιατρική εξέταση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου γυρίζει τάχιστα σελίδα μετά την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, αφού από τον επαναληπτικό μπορεί να κρατήσει μόνο ότι η τακτική του Τιμούρ Κετσπάγια εφαρμόστηκε πιστά και πέτυχε τον στόχο της. Δίχως να φορτσάρει, η Ανόρθωση είχε πρώτιστο μέλημά της να υπερασπιστεί το εκτός έδρας 3-1 του πρώτου παιχνιδιού. Δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να απειλήσει πολλές φορές και κράτησε με σχετική ευκολία το μηδέν παθητικό. Έτσι, βρέθηκε στα προημιτελικά και πλέον σκέφτεται το πρωτάθλημα.

Έτσι,  ο Γεωργιανός προπονητής θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Παρασκευής, καθώς μεσολαβούν μόλις δύο προπονήσεις έως το νέο ραντεβού με την Πάφος FC. Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η… σούπερ μίνι προετοιμασία και στη συνέχεια, αφού διαπιστωθεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι, θα βγει η αποστολή για τη δύσκολη εκτός έδρας κυριακάτικη αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ