aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι χειρισμοί Πουλλαΐδη για τον Ουάρντα

Ανόρθωση: Οι χειρισμοί Πουλλαΐδη για τον Ουάρντα

Μετά τη σημαντική εξέλιξη που παρατηρήθηκε χθες με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, το μεγάλο θέμα στην Ανόρθωση είναι αυτό που Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος είναι γεγονός πως συγκαταλέγεται στα μεγάλα όπλα της «Μεγάλης Κυρίας» και γι’ αυτό ο κόσμος της ομάδας θέλει την παραμονή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης παρακολουθεί και θα κρίνει ο ίδιος ποτέ και αν θα κάνει την κίνηση του για να εξετάσει το ενδεχόμενο, αν υπάρχει το έδαφος για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στη Λάρνακα.

Η περίπτωση του Ουάρντα μόνο εύκολη δεν είναι, αφού οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα ψηλές. Πάντως, αυτό που αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης της Ανόρθωσης, είναι πως ο μεγαλομέτοχός της θα περιμένει να τελειώσει η τρέχουσα σεζόν και μετά να κάνει την κίνηση για να διευθετηθεί το ραντεβού με τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ