aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι απολαβές του Λάζαρου και το ξεχωριστό επίτευγμα

Ανόρθωση: Οι απολαβές του Λάζαρου και το ξεχωριστό επίτευγμα

«Κύριος» με καθυστέρηση έξι μηνών γίνεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την Ανόρθωση και θα σύντομα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε συμφωνήσει και τον περασμένο Ιανουάριο με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, όμως ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός άναψε «κόκκινο».

Ο πρώτος και μοναδικός ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα των Big-4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), ενώ παράλληλα όχι μόνο έπαιξε, αλλά σκόραρε και με τους τέσσερις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από τις 150.000 ετησίως. Στη συμφωνία προνοούνται και μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και κατάκτησης τίτλων.

Στη λήξασα σεζόν ο Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε σε 26 αγώνες πρωταθλήματος (11 ως βασικός) και πέτυχε τέσσερα γκολ. Αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και επιτελικός μέσος, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ποντάρει στην εμπειρία και τις παραστάσεις πρωταθλητισμού που έχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ