aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι αποδοκιμασίες έφεραν την έκρηξη

Ανόρθωση: Οι αποδοκιμασίες έφεραν την έκρηξη

Το ξέσπασμα του Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από την ΑΕΚ και τα όσα ειπώθηκαν από τον Γεωργιανό προπονητή επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης άκουσε τις αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Ουάρντα (με τον Κατσαράβα) στο 60’, είδε το επικριτικό κλίμα που επικρατούσε μετά το τέλος του ντέρμπι, άκουσε και ορισμένα παράπονα από τον κόσμο έξω από την ανατολική κερκίδα κατευθυνόμενος προς την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και δεν ήθελε και πολύ για να εκραγεί. Ήταν η πρώτη φορά (στη δεύτερη θητεία του) που ο Τιμούρ Κετσπάγια ένιωσε να υπάρχει επικριτική αύρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και σήκωσε το… γάντι.

Τα έβαλε με τους… προπονητές της κερκίδας, τους αχάριστους που ξέχασαν τι πέτυχε η ομάδα με αυτόν στον πάγκο, τους δημοσιογράφους που ασκούν κριτική στην ομάδα του, με τους κατουρημένους και τους χεσμένους που φοράνε πάμπερς και εκφράζουν άποψη, ακόμα και με τη διοίκηση της Ανόρθωσης που δεν προστάτευσε τα συμφέροντα της ομάδας προ διετίας με την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

Βέβαια, όταν κοπάσει η σκόνη από τις δηλώσεις του Κετσπάγια θα φανεί πιο ξεκάθαρα η πικρή αλήθεια που απεικονίζεται στο βαθμολογικό πίνακα. Η Ανόρθωση είναι στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς σε έξι αγώνες και στο -11 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας η «Κυρία» ήταν μια από τα ίδια. Μια ομάδα με ανασταλτικά κενά, χωρίς ομοιογένεια που στηρίζεται κυρίως σε εκλάμψεις και προσωπικές ενέργειες ορισμένων παικτών της. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό εάν οι κυανόλευκοι ήταν πιο εύστοχοι σε ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, όμως με τα «αν» δεν γράφεται ιστορία.

Η Ανόρθωση δέχθηκε την τέταρτη ήττα της σε έξι αγώνες και πρώτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν μπορεί να καλύψει τις αδυναμίες που εμφάνισε από την αρχή της σεζόν και μόνο εάν διαφοροποιήσει ολοκληρωτικά την εικόνα της θα μπορέσει να είναι διεκδικήτρια στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Η αχαριστία έχει όρια – Έλλειψη σεβασμού, κάποιοι ξέχασαν τα 13 χρόνια ξηρασίας»

Υ.Γ.  Εάν στο VAR είδαν κάτι που δεν είδε όλος ο κόσμος μέσω της τηλεοπτικής προβολής της Cablenet στη φάση με το σουτ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 78’ είναι άδικο για την αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου να μην προβάλλεται δημοσίως. Εάν, για παράδειγμα, η φάση εξετάστηκε με μεγεθυντικό φακό και διαπιστώθηκε ότι η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή τέρματος η δημόσια προβολή της είτε στη ζωντανή μετάδοση είτε μέσω του αρχιδιαιτητή σε μια πιθανή ανάλυση των φάσεων (όπως συμβαίνει στην Ελλάδα) θα έδιωχνε τις «σκιές». Το ίδιο ισχύει για πολλές άλλες φάσεις, όπως ήταν για παράδειγμα ο καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Εθνικού στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ, όταν και πάλι οι επαναληπτικές προβολές δεν ήταν διαφωτιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ