aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι ανησυχίες του Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Οι ανησυχίες του Πουλλαΐδη

Το (νέο) σκηνικό στο κυπριακό ποδόσφαιρο προβληματίζει και ανησυχεί τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της Ανόρθωσης, Χρίστο Πουλλαΐδη. Με δεδομένο ότι αποτελεί ουσιαστικά τον μοναδικό χρηματοδότη των όποιων ελλειμμάτων δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν, ανεβαίνει στα ύψη η οικονομική του συνεισφορά.

Με τη νέα τάξη πραγμάτων, εκτός από τις ομάδες του «Big 6» προστέθηκαν κι άλλες ομάδες με πολύ μεγάλους προϋπολογισμούς. Γι’ αυτό και ο Χρίστος Πουλλαΐδης αποφάσισε να μεταφέρει τους προβληματισμούς του σε πρώην διοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ήταν δίπλα στην Ανόρθωση.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για χθες βράδυ στο σπίτι του για ανταλλαγή απόψεων και πρόσκληση έλαβαν πέραν των 30 ατόμων. Όπως σημειώνεται από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου, η διοίκησή του είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και μάλιστα την τελευταία τριετία έχει δαπανηθεί ένα υπέρογκο ποσό προς εξόφληση σχεδόν όλων των υποχρεώσεων προς πρώην παίκτες και προπονητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ