aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όχι κλάμα γι’ αυτή την «Κυρία»

Ανόρθωση: Όχι κλάμα γι’ αυτή την «Κυρία»

Άξιζε πολύ περισσότερα η Ανόρθωση στον χθεσινό επαναληπτικό με τη Ραπίντ (2-1), κρίμα όμως αφού είχε ως αντίπαλο πέρα από την αυστριακή ομάδα και το βαρύ 0-3 του πρώτου αγώνα. Ήταν «Κυρία», το πάλεψε και αν δεν της γύριζε η τύχη την πλάτη στο γκολ των Αυστριακών, που επηρέασε την ψυχολογία των παικτών του Κετσπάγια, ίσως να το διεκδικούσε ακόμη περισσότερο.

Ακόμη κι έτσι όμως, η Ανόρθωση πέτυχε ευρωπαϊκή νίκη και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της παρά τον αποκλεισμό, δείγμα της ικανοποίησης για την παρουσία και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Τα γκολ της «Κυρίας» πέτυχαν οι Λάφερτι (45’+1) και Ρουσιάς (88’), ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε ο Κάρα (64’). Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου… μετακομίζει από το Γιουρόπα Λιγκ στο Κόνφερενς Λιγκ. Έχει άλλη μια ευκαιρία για τους ομίλους.

Η χθεσινή Ανόρθωση άφησε θετικές εντυπώσεις, έστειλε το μήνυμα ότι έχει δυνατότητες και στη συνέχεια είναι σε θέση να πετύχει πολύ περισσότερα. Ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και γενικώς ανώτερη στα πρώτα 64 λεπτά, χρονικό σημείο που δέχθηκε την ισοφάριση, που αναπόφευκτα ως ένα βαθμό την επηρέασε. Μάλιστα, λίγο προηγουμένως, στο 53’, ο Χριστοδουλόπουλος είχε πλασέ στο αριστερό δοκάρι.

Έψαξε το δεύτερο γκολ η ομάδα του Κετσπάγια, για να πάρει έστω την νίκη αφού με το γκολ της Ραπίντ έμοιαζε εξωπραγματικό να φθάσει στη νίκη με σκορ που θα έφθανε στην πρόκριση. Και το πέτυχε! Ο Ρουσιάς, που ήλθε από τον πάγκο, καραδοκούσε στην αντίπαλη περιοχή, αξιοποίησε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ