aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο «ζεστός» Μίλος ψάχνει ολόκληρο ενενηντάλεπτο!

Ανόρθωση: Ο «ζεστός» Μίλος ψάχνει ολόκληρο ενενηντάλεπτο!

Χωρίς αντίπαλο έπαιζε για το βραβείο Stoiximan Top Goal της 13ης αγωνιστικής o Μίλος Ντέλετιτς. Στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης προχώρησε με την μπάλα στα πόδια κι όταν έφτασε στο ημικύκλιο έξω από την περιοχή, με ένα φαλτσαριστό σουτ σημάδεψε με ακρίβεια Ολυμπιονίκη σκοπευτή. Η μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Σισκόφσκι, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και απλώς παρακολουθούσε. Ήταν το πρώτο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος (προηγουμένως είχε σκοράρει στον εντός έδρας αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ) και όταν χθες παρέλαβε το σχετικό βραβείο, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε για το γκολ που σημείωσα. Πάντα είναι ωραίο να σκοράρεις και να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίσει παιχνίδια. Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Δέκα ημέρες μετά τον αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς, ο «ζεστός» Μίλος Ντέλετιτς πέτυχε άλλα δύο τέρματα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ κι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τη σφραγίδα του στην τρίτη σερί νίκη της «Κυρίας» στην τρέχουσα περίοδο. Πρώτη φορά κόλλησε τρία σερί τρίποντα και η συνεισφορά του Σέρβου μεσοεπιθετικού ήταν καθοριστική. Κόντρα στη Δόξα, τον Εθνικό Άχνας και την ΠΑΑΕΚ οι κυανόλευκοι πέτυχαν 6 τέρματα, ενώ η εστία του Λόρια έμεινε απαραβίαστη. Τρία γκολ πέτυχε ο Ουάρντα και τρία ο Ντέλετιτς. Και βέβαια έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν το σερί τους, στην αναμέτρηση που ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Ο 28χρονος Σέρβος δεν έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια.

Είναι αλήθεια ότι είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά από την άλλη η προσφορά του είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με κάποιους άλλους κυανόλευκους με πολύ περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Είναι ενδεικτικό ότι ο Ντέλετιτς δεν έχει καταγράψει 90λεπτο σε κανένα αγώνα! Αγωνίστηκε 22 φορές, σε 12 ματς πρωταθλήματος, σε 9 ευρωπαϊκά ματς και στο Σούπερ Καπ, και είτε γινόταν αλλαγή ή έμπαινε ως αλλαγή. Με τα δεδομένα της 22ης Δεκεμβρίου 2021, που ήταν και η τελευταία αναμέτρηση της Ανόρθωσης, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα ήταν στην ενδεκάδα στον αγώνα της Δευτέρας. Έχουν μεσολαβήσει, όμως, τόσα πολλά που τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Πιστεύεται ότι ο Κετσπάγια θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μαζί και το μοναδικό νέο απόκτημα, τον Σόμα Νόβοτνι, ο οποίος πιστεύεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τον φοίνικα στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ