aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Βέσκο βρήκε την άκρη του νήματος

Ανόρθωση: Ο Βέσκο βρήκε την άκρη του νήματος

O Βέσκο Μιχαΐλοβιτς «ταλαιπωρήθηκε» μέχρι να βρει την άκρη του νήματος στην Ανόρθωση. Εν μέσω διοικητικής κρίσης, έπρεπε να μαζέψει κομμάτια και να λύσει προβλήματα που έμοιαζαν με τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Στα συν του, όπως μας υπενθυμίζουν οι αξιωματούχοι της «Κυρίας», είναι το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι βρίσκεται στην ομάδα, ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, περισσότερα από τρία χρόνια. Εν ολίγοις είχε γνώση και για τον χώρο, και για το δυναμικό, και για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Χωρίς ο Βέσκο να κρατάει μαγικό ραβδάκι, η ηρεμία έχει επανέλθει για τα καλά, ενώ οι οπαδοί της έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι υπάρχει μέλλον. Και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Σε βαθμό που ένας… ποδοσφαιρικός Αστερίξ θα μπορούσε να αναφωνήσει «είναι τρελοί αυτοί οι Ανορθωσιάτες».

Παρά την κάκιστη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα τους, παρά το γεγονός ότι η προοπτική στο πρωτάθλημα είχε χαθεί μέσα στα ερείπια της πικρίας, της απογοήτευσης και των συσσωρευμένων προβλημάτων, έμειναν πιστοί και δίνουν βροντερό «παρών» σε κάθε γήπεδο. Το ίδιο θα κάνουν και αύριο στον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Έναν αγώνα χωρίς κυανόλευκο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ουσιαστικός στόχος είναι καρφωμένος στον θεσμό του κυπέλλου και σε πρώτο στάδιο να ξεπερασθεί το εμπόδιο του Ολυμπιακού στις διπλές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Πριν καλά – καλά προλάβουν τα διατεθούν τα (λίγα) εισιτήρια για το «Αμμόχωστος» εξαντλήθηκαν, σύμφωνα και με τη χθεσινή ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ