aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Βέσκο θέλει «ζεστούς» τους νεοφερμένους

Ανόρθωση: Ο Βέσκο θέλει «ζεστούς» τους νεοφερμένους

Η μπόρα στον ουρανό του «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει κοπάσει, κυρίως λόγω της «τεσσάρας» επί της Ομόνοιας, αλλά έχουν πολλά να γίνουν για να υλοποιηθεί ο νέος στόχος, που δεν είναι άλλος από το να σωθεί η σεζόν. Το μοναδικό «ζωντανό» σενάριο για την ευρωπαϊκή έξοδο της Ανόρθωσης είναι η κατάκτηση του κυπέλλου κι εκεί είναι… όλα τα λεφτά.

Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου (και 2 Μαρτίου), όμως, όταν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη φάση των «8» παρεμβάλλονται αγώνες πρωταθλήματος, οι οποίοι καταβάλλεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Η μεθαυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος είναι ένας απ’ αυτούς. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να ενδυναμώσουν την πίστη και την αυτοπεποίθηση τους γι’ αυτό και η πυξίδα δείχνει τη νίκη και το τρίποντο. Για βαθμούς καίγονται οι αντίπαλοί τους, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να επενεργήσει και θετικά. Οι νέες προσθήκες δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Ο Μραζ έγραψε το πρώτο κυανόλευκο χατ τρικ στη σεζόν, ο Αντονίν «ζευγάρωσε» τα γκολ του, ο Γκερέρο έδειξε ποιοτικά στοιχεία, ενώ Τεχέρα είναι μόνιμα στους διακριθέντες.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς θα τους έχει «ζεστούς» ενόψει των αγώνων κυπέλλου. Να είναι και οι τέσσερις στην αρχική ενδεκάδα είναι απομακρυσμένο. Στα συν του Σέρβου τεχνικού είναι ότι μπορεί να πάρει λύσεις και από τους Κίκο, Γουαρίς και Νινγκά, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ