aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο τζόκερ Μαργκάσα δικαίωσε τον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ο τζόκερ Μαργκάσα δικαίωσε τον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και βοήθειες σε αρκετές θέσεις. Στην Κύπρο τον γνωρίσαμε αρχικά ως αμυντικό μέσο, ενώ τη μετεγγραφή του στην Ομόνοια την είχε κερδίσει πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ ως αριστερό μπακ. Σε αυτή τη θέση επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στο Παραλίμνι για πρώτη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αποτέλεσμα αυτού να καταγράψει άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

Άλλωστε, όταν αποκτήθηκε ένα από τα πλεονεκτήματά του που ξεχώρισε ο Κετσπάγια ήταν και αυτό. Ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις. Δικαίωσε λοιπόν τον Κετσπάγια και αυτή η επιλογή και είδαμε τον κυπροποιημένο Πορτογάλο να ανταποκρίνεται πολύ καλά και να βγάζει και επιθέσεις για την Ανόρθωση. Ο Μαργκάσα έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο της άμυνας και δίχως αμφιβολία είναι μία επιλογή για την τεχνική ηγεσία που μπορεί να διαφοροποιήσει καταστάσεις και το πλάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ