aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Τζίμης κερδίζει πόντους στην εκτίμηση του Τιμούρ

Ανόρθωση: Ο Τζίμης κερδίζει πόντους στην εκτίμηση του Τιμούρ

Ο Δημήτρης Χριστοφή συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κερδίζουν συνεχώς πόντους στην εκτίμηση του Τιμούρ Κετσπάγια. Γι’ αυτό εξάλλου και το τελευταίο δίμηνο είναι ολοένα και πιο συχνά στην αρχική ενδεκάδα των κυανόλευκων.

Ο Τζίμης ήταν ενδεκαδάτος σε όλες τις νίκες του Φεβρουαρίου (με αντιπάλους τον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ) που σφράγισαν την είσοδο στην πρώτη εξάδα, ενώ ήταν στο αρχικό σχήμα και στο Τσίρειο, δίνοντας μάλιστα και το σύνθημα για την ανατροπή του σκορ με το γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κετσπαγια εμπιστεύεται τον (πρώην) αρχηγό της Εθνικής μας, αφού «παίρνει» απ’ αυτόν μεγαλύτερη πίεση προς τους αντίπαλους αμυντικούς, καλές μεταβιβάσεις, ενώ με το πάθος και τη θέλησή του, παρασύρει τους συμπαίκτες του να ενισχύσουν την προσπάθεια για τη βαθμολογική αντεπίθεση.

Είναι αλήθεια ότι στην περσινή σεζόν δεν είχε προσφέρει όσα θα ήθελε, ιδιαίτερα στον τομέα του σκοραρίσματος. Αν και είχε συμμετοχή σε 30 ματς πρωταθλήματος (1082 λεπτά συμμετοχής), δεν είχε καταφέρει να σκοράρει παρά μόνο σε δύο αγώνες κυπέλλου (με αντιπάλους την Καρμιώτισσα και την Πάφος FC).

Στην τρέχουσα περίοδο, έβαλε το λιθαράκι του για τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σκοράροντας κόντρα στον Άρη, ενώ το Σάββατο στο Τσίρειο «έγραψε» το δεύτερό του τέρμα. Η ποιότητά του και η διαδρομή του στο κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι γι’ αυτούς τους (χαμηλούς) αριθμούς. Οι φίλοι της «Κυρίας» αναμένουν ότι ο Τζίμης θα ‘χει κι άλλα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν ήταν ποτέ ο μεγάλος σκόρερ, αλλά κατά τη διάρκεια της θητείας του, στις καλές του σεζόν, σκόραρε 6-8 γκολ στους αγώνες πρωταθλήματος. Τώρα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα πάρει πολύ περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ