aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο τομέας για τον οποίο δεν φημίζεται με Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ο τομέας για τον οποίο δεν φημίζεται με Κετσπάγια

Οι ομάδες του Τιμούρ Κετσπάγια δεν φημίζονται τόσο για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν, αλλά πολύ περισσότερο για τη μεστή μεσοαμυντική τους λειτουργία. Αν και στο παρελθόν οι μεγάλες επιτυχίες της Ανόρθωσης με προπονητή τον Γεωργιανό ήρθαν με τριάρες και μάλιστα σε μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού, αυτό που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία του Κετσπάγια είναι το μηδέν στην άμυνα και μετά το γκολ. Προέχει, δηλαδή, η ουσία και όχι το θέαμα.

Αυτό το έχουμε δει και σε πολλά από τα φιλικά της «Κυρίας» μέχρι σήμερα. Η προσπάθεια της ομάδας να είναι συμπαγής μεσοαμυντικά, πλην όμως επιθετικά, αδυνατεί να δημιουργήσει τις φάσεις, ώστε να γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Κετσπάγια το παλεύει για ενίσχυση με ποιοτικό επιτελικό μέσο, μιας και η Ανόρθωση παρουσιάζεται έως τώρα ακίνδυνη επιθετικά. Ο Γεωργιανός ψάχνει για έναν δημιουργικό χαφ, ο οποίος θα τροφοδοτήσει όπως πρέπει τους επιθετικούς.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» έχει 16 περίπου μέρες για να βρει τον εν λόγω παίκτη, όμως για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να αποχωρήσει και κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ. Τα δεδομένα με τον Νίκα Κατσαράβα είναι γνωστά. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά ακόμη δεν έφτασε επίσημη πρόταση. Σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει ο Κατσαράβα και «καθίσει» στο υψηλό του συμβόλαιο, τότε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άλλος παίκτης από το έμψυχο δυναμικό.

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου τα πάντα είναι ανοικτά. Ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται ότι η ομάδα έχει ανάγκη έναν δημιουργικό μέσο, τον οποίο δεν έχει. Γι’ αυτό Κετσπάγια και διοίκηση θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν έναν τέτοιο παίκτη και να τον φέρουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αν χρειαστεί να πληρώσουν κάτι παραπάνω θα το κάνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ