Ανόρθωση: Ο Τιμούρ «ψήνει» Κύπριο διεθνή για μετεγγραφή

Οι μετεγγραφικές προσθήκες στην Ανόρθωση δεν θα είναι πολλές, αλλά όπως και στις περιπτώσεις των Ελουντού και Κορέια, η προσπάθεια έχει αρχίσει εδώ και πολλούς μήνες. Με δεδομένο ότι ο Κετσπάγια αρέσκεται σε παίκτες που τους γνωρίζει από πρώτο χέρι, θεωρείται σίγουρο ότι έχει στο στόχαστρό του κι άλλους παίκτες που παίζουν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο Γεωργιανός τεχνικός «ψήνει» Κύπριο διεθνή. Άλλωστε, όπως ανέφερε προ ημερών στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου η ντόπια αγορά θ’ απασχολήσει έντονα την ομάδα της Αμμοχώστού πέραν των περιπτώσεων των Ελουντού και Κορέια, για τους οποίους έμεινε το τυπικό μέρος για να φορέσουν τη φανέλα της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: «Συγχαρητήρια σε όσους έκαναν χρήση του τιμοκαταλόγου»

«Πάντα έχουμε το μάτι μας στην ντόπια αγορά, της οποίας είναι θιασώτης ο Τιμούρ, συμφωνώ πως αυτή είναι η φιλοσοφία του και συμφωνούμε απόλυτα. Ο Κετσπάγια μόνο αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στην Κυπριακή αγορά σε συγκεκριμένους παίκτες αναγκάζεται να ψάξει στο εξωτερικό και ναι, έχουμε κι άλλους παίκτες από την κυπριακή αγορά στα υπόψη», είπε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Αμμοχώστου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ