aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο συνδυασμός Σάντη, η παραμονή Ανδρέου και τα αναβαθμισμένα καθήκοντα

Ανόρθωση: Ο συνδυασμός Σάντη, η παραμονή Ανδρέου και τα αναβαθμισμένα καθήκοντα

Ο Ανδρέας Σάντης θα πάρει στην αυριανή Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης τη σκυτάλη από τον Χρίστο Πουλλαΐδη και θα γίνει ο πέμπτος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της, μετά τους Χαράλαμπο Μανώλη, Χρίστο Πουλλαΐδη (δύο θητείες), Ανδρέα Παντελή, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, Ευγένιο Χαμπουλλά.

Ο νέος πρόεδρος της «Κυρίας» θα πάρει το χρίσμα έχοντας τις ευλογίες του μεγαλομετόχου, ενώ στο πλευρό του τάχθηκε και η διοίκηση του Σωματείου. Ο Ανδρέας Σάντης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του στους μετόχους της εταιρείας και ακολούθως τα μέλη θα καταρτιστούν σε σώμα. Δεξί χέρι του κ. Σάντη θα είναι ο υπεύθυνος του Τμήματος Χάντμπολ Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος μαζί με τον Χατζηχριστοφή είναι οι μοναδικοί από το συμβούλιο του Χρίστου Πουλλαΐδη που συνεχίζει στη νέα διοίκηση. Μάλιστα, θα έχει αναβαθμισμένα καθήκοντα στο πόστο του αναπληρωτή προέδρου.

Στη διοίκηση θα είναι επίσης οι Δ. Σύζινος, Λ. Πολυκάρπου, Θεοδούλου και Π. Ανδρέου. Το Σωματείο της Ανόρθωσης ανακοίνωσε τους τρεις εκπροσώπους του στην ποδοσφαιρική εταιρεία, που θα είναι οι Ιάκωβος Η. Βορκά, Σάββας Κουμή και Ανδρέας Κ. Χατζηλουκάς. Η διοίκηση του Σωματείου Ανόρθωσης ευχαρίστησε τον Γιάννο Κωνσταντίνου για το έργο του στην προηγούμενη διοίκηση, ο οποίος παρά την επιθυμία του Συλλόγου να συνεχίσει, ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ