aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνόρθωση: Ο Ρισβάνης στην καλύτερη ενδεκάδα της Ελλάδας!

Ανόρθωση: Ο Ρισβάνης στην καλύτερη ενδεκάδα της Ελλάδας!

H βραδιά στα βραβεία του ΠΣΑΠ έκλεισε με την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας για τη σεζόν 2019-20 στην Super League Interwetten. Αυτή πλαισιώθηκε από έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που σάρωσε στα βραβεία και υπήρξαν πέντε ακόμη παίκτες από διαφορετικές ομάδες. Και συγκεκριμένα από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη.

Η ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1 αποτελούνταν από τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Ρισβάνης, Σεμέδο, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μίσιτς, Βαλμπουενά, Φετφατζίδης, Λιβάγια, Ελ Αραμπί.

Ο Σα κάτω από τα γκολπόστ, ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στο αριστερό με τους Ρισβάνη – Σεμέδο να είναι οι δύο στόπερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Κουρμπέλης, Μίσιτς και μπροστά τους οι Βαλμπουενά, Φετφατζίδης και Λιβάγια με τον Ελ Αραμπί να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο αμυντικός της Ανόρθωσης ήταν βασικότατο στέλεχος του Ατρόμητου και οι εκπληκτικές του εμφανίσεις του χάρισαν μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της Σούπερ Λίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ