aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Ρισβάνης λύνει τα χέρια του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ο Ρισβάνης λύνει τα χέρια του Κετσπάγια

Στην «Αρένα» της μάχης του τίτλου θα ριχθεί αύριο η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου με φόρα από το μεγαλύτερο σερί επιτυχιών στη δεύτερη θητεία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ροκανίσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Το εμπόδιο θα είναι αρκετά υψηλό απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Άλλωστε, σε τέσσερις απόπειρες μέσα στο 2021 η «Κυρία» δεν κατάφερε να κερδίσει καμία φορά την ΑΕΚ. Ηττήθηκε τρεις φορές (1-2, 0-2, 1-2), ενώ μια φορά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα.

Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στην «Αρένα» χωρίς δύο βασικά γρανάζια της φετινής τους πορείας. Τον φορμαρισμένο Πάουλους Αραγιούρι (λόγω τραυματισμού) και τον σταθερά εκ των κορυφαίων από την αρχή της σεζόν Αμρ Ουάρντα (συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών), με τον Τιμούρ Κετσπάγια να σχεδιάζει πλάνο αντικατάστασής τους.

Στα θετικά νέα για τον Γεωργιανό προπονητή είναι η επιστροφή του Ρισβάνη στις προπονήσεις, με τον Ελλαδίτη να είναι σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας. Το γεγονός αυτό λύνει τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας καθώς ο ψιλόλιγνος στόπερ διεκδικεί φανέλα βασικού μετά τις 4 Δεκεμβρίου 2021 και την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ