aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Ράντονιτς παίρνει τ’ όπλο

Ανόρθωση: Ο Ράντονιτς παίρνει τ’ όπλο

Στο πλάνο προγραμματισμού του Ντάρκο Μίλανιτς και της ομάδας προγραμματισμού της Ανόρθωσης ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποκτήθηκε για να έχει βασικό ρόλο στη γραμμή κρούσης της «Κυρίας». Πριν προλάβει να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του βρέθηκε στο ιατρικό δελτίο, καθώς στη δεύτερη προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ένα μήνα μετά ο Κροάτης επιθετικός φωνάζει και πάλι «παρών».

Συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και μάλιστα από το «Αντώνης Καρράς» διαρρέει πως ο 32χρονος επιθετικός αφήνει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις και δηλώνει ετοιμότητα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Το ντεμπούτο του Κασιμίρ Νινγκά στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, όμως ο Ντάρκο Μίλανιτς έχει άλλο ένα «όπλο» στη φαρέτρα του. Ο Σλοβένος προπονητής είναι σε στάση αναμονής για τους Βαραζντάν Χαρογιάν και Έλντερ Φερέιρα, όμως ετοιμάζει εναλλακτικό πλάνο χωρίς τον Πορτογάλο στην ενδεκάδα.

Η «Κυρία» θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί που «τρέχει» στους τελευταίους έξι αγώνες με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις. Με σύμμαχο τον ενθουσιασμό των οπαδών τους, οι οποίοι εξάντλησαν ήδη τα εισιτήρια για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους μόλις για δεύτερη φορά τα τελευταία έξι χρόνια. Από τη σεζόν 2016-17 και έπειτα μόνο μια φορά (την αγωνιστική περίοδο 2020-21 με νίκες επί Ερμή 3-1 και Πάφου FC 1-0) κατάφερε η Ανόρθωση να έχει έξι βαθμούς με το πέρας των δύο πρώτων αγώνων της στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ