aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O Πόποβιτς και οι εναλλακτικές

Ανόρθωση: O Πόποβιτς και οι εναλλακτικές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί ο Ντένις Πόποβιτς να πραγματοποιεί προπονήσεις με τη Ζυρίχη και να μην έχει βρει την φόρμουλα ακόμη για να μείνει ελεύθερος, όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα κάνει υπομονή ακόμη 48 ώρες και αν δει ότι δεν προκύπτει κάποια σημαντική εξέλιξη ή κάτι νεότερα θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα προχωρήσει σε άλλη περίπτωση. Στην «Κυρία» εξετάζονται ταυτόχρονα κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να υπάρχει έτοιμη μία λίστα με εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Κετσπάγια στον Active: «Δεν φοβάμαι κανέναν, τα υπολογίσαμε όλα»

Το γεγονός ότι ο Κετσπάγια θα περιμένει λίγο ακόμη τον Πόποβιτς είναι κάτι που δείχνει πόσο πολύ πιστεύει στον ποδοσφαιριστή μιας και θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα γίνει και δεύτερη κίνηση ενίσχυσης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι με παίκτη κάτω των 22, εκτός και αν έρθει κάποια πρόταση για πώληση ποδοσφαιριστή κι χρειαστεί να αντικατασταθεί. Το σίγουρο είναι ότι στην Ανόρθωση δεν θα μπουν εμπόδιο για κανένα παίκτη σε περίπτωση που έρθει πρόταση, φθάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ