aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O «πονοκέφαλος» Κετσπάγια – διοίκησης και ο Μίχα

Ανόρθωση: O «πονοκέφαλος» Κετσπάγια – διοίκησης και ο Μίχα

Οι υπογραφές στο συμφωνημένο εδώ και 12 μέρες συμβόλαιο της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια θα δώσουν το έναυσμα για την επίσημη έναρξη του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Γεωργιανός τεχνικός ασφαλώς και δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτό το διάστημα.

Γνωρίζοντας από την επόμενη κιόλας μέρα του τελικού ότι θα παραμείνει για άλλη μια διετία (τουλάχιστον) στον πάγκο της «Κυρίας» σχεδιάζει την επόμενη μέρα και ήδη έχει διαρρεύσει το ενδιαφέρον για τους Γκούραμ Κάσια και Βάκο Κβίλια. Οι δύο Γεωργιανοί διεθνείς πληρούν τις προδιαγραφές του Κετσπάγια και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως ο 53χρονος προπονητής επιχειρεί να τους φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου όχι μόνο δεν αφήνει αδιάφορη την Ανόρθωση, αλλά ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα απασχολήσει έντονα εφόσον υπάρξει πρόσφορο έδαφος αποχώρησής του από τη Νότιγμαμ Φόρεστ είτε με ελευθέρα είτε με δανεισμό. Τα ονόματα των Μάριου Αντωνιάδη και Ονησίφορου Ρουσιά είναι, επίσης, στη μετεγγραφική λίστα του Κετσπάγια, ο οποίος «πονοκεφαλιάζει» όπως και η διοίκηση για τις ελάχιστες κενές θέσεις ξένων που υπάρχουν στο ρόστερ. Με δεδομένη την αποχώρηση του Μιχάλη Μανιά η «Κυρία» διαθέτει μόλις τέσσερις κενές θέσεις για μετεγγραφές.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός αποχωρεί και σύμφωνα με το συμβόλαιό του δικαιούται αποζημίωση 30.000 ευρώ. Τη θέση του ρόστερ θα πάρει ο Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος επιστρέφει από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και υπολογίζεται από τον Κετσπάγια.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους Χριστοφή και Μαργκάσα των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, ενώ δεν είναι κρυφό ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για την προσφορά των Χουσμπάουερ και Ελουντού. Και οι δύο έχουν συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Αμμοχώστου για την επόμενη σεζόν και μάλιστα ο Τσέχος διατηρεί ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια με ετήσιες απολαβές κοντά στις 270.000 ευρώ. Όσον αφορά τον Μίχα, στην ομάδα της Αμμοχώστου σημειώνουν ότι ο Ισραηλινός δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση αποχώρησης, ενώ εκφράζονται αμφιβολίες κατά πόσο η Χάποελ Μπερ Σεβά είναι σε θέση να καλύψει το ποσό της ρήτρας αγοράς (100.000 ευρώ) και το συμβόλαιο του παίκτη (250.000 ευρώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ