aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο πεντάλογος που χαροποίησε τον Τιμούρ

Ανόρθωση: Ο πεντάλογος που χαροποίησε τον Τιμούρ

Με φόρα, από την εντυπωσιακή εμφάνιση στο Βελιγράδι, η Ανόρθωση πάτησε σαν οδοστρωτήρας τη Δόξα, πανηγυρίζοντας την πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά στη σεζόν, και μόλις για δεύτερη σε ολόκληρο το 2021, η «Κυρία» επικράτησε αντιπάλου με διαφορά δύο τερμάτων.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων με απολογισμό δύο ήττες και μία ισοπαλία, πανηγύρισε την πέμπτη νίκη της (εκ των οποίων οι τέσσερις εντός έδρας) και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Οι κυανόλευκοι ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του 2021. Προσδοκούν στο απόλυτο των έξι βαθμών στις αναμετρήσεις με Εθνικό στο Δασάκι και ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο (σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής), ώστε να εδραιωθούν στην πρώτη εξάδα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αρκετούς και καλούς λόγους να χαμογελά από την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τη Δόξα.

1. Παρά την κούραση, σωματική και ψυχολογική από τον αγώνα με την Παρτίζαν, η Ανόρθωση πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό της ημίχρονο με δέκα τελικές προσπάθειες και αν ήταν πιο εύστοχη θα «κλείδωνε» από νωρίς τη νίκη.

2. Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα, καταγράφοντας την τρίτη απαραβίαστη εστία στο πρωτάθλημα, χωρίς καν να απειληθεί από τον αντίπαλο.

3. Ο Ντέλετιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ στον «μαραθώνιο» δίνοντας συνέχεια από τη θετική παρουσία στη Σερβία.

4. Η συμβολή του Κατσαράβα, ο οποίος αν μη τι άλλο έδειξε διάθεση, ήταν στις φάσεις και κέρδισε δύο πέναλτι.

5. Μετά από αρκετό καιρό ο Πόποβιτς πήρε θετικό πρόσημο, παρά το χαμένο πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ