aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο παλιός γνώριμος των €1.800.000

Ανόρθωση: Ο παλιός γνώριμος των €1.800.000

Στην «ακίδα» του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκονται και άλλοι συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών να αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι δεν αδιαφορούν για έναν παλιό γνώριμο, τον Γκιόργκι Αμπουρτζάνια. Ο 26χρονος δημιουργικός μέσος θήτευσε στην ομάδα της Αμμοχώστου από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2016 και πωλήθηκε για 150.000 στην Ταραγόνα. Στη λήξασα σεζόν έπαιξε από ένα εξάμηνο σε Ρεάλ Οβιέδο (δύο συμμετοχές) και Καρταχένα (13 συμμετοχές).

Η πορεία του Γεωργιανού διεθνούς δεν ήταν αυτή που όλοι ανέμεναν όταν η Σεβίλλη πλήρωσε γι’ αυτόν 1.800.000 ευρώ το 2016, όμως είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα και αρκετές παραστάσεις για την ηλικία του. Δεν αποκλείεται η περίπτωση του Αμπουρτζάνια να είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέλλον του Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γεωργιανό μέσο να έχει τάσεις φυγής, αν και επισήμως διά στόματος Δημήτρη Χριστοφόρου ξεκαθαρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής διατηρεί κλειστό συμβόλαιο. «καμία ομάδα και με κανέναν τρόπο, επίσημο ή ανεπίσημο, δεν έχει απευθυνθεί στην Ανόρθωση για να τον αγοράσει. Δεν κρύβουμε ότι αν μια ομάδα έρθει με μια πρόταση θα μπούμε σε διαδικασία συζήτησης. Ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να μπούμε σε συζητήσεις μέσω της επίσημης οδού», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ