aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Οκκάς καλείται να χτυπήσει το καμπανάκι της αφύπνισης

Ανόρθωση: Ο Οκκάς καλείται να χτυπήσει το καμπανάκι της αφύπνισης

Οι πληγές στην Ανόρθωση είναι τόσες πολλές που δεν μπορούν να επουλωθούν με μία νίκη. Θεωρείται, όμως, απαραίτητη σε μια προσπάθεια επιστροφής στην ομαλότητα για να χαραχθεί η επόμενη ημέρα, η οποία εκ των πραγμάτων είναι δύσκολη.

Η «Κυρία» υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ (17:00) σε μια αναμέτρηση που δεν θα θυμίζει πολλά ακόμη και από το πρόσφατο παρελθόν. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο έφυγε και αφεντικό στον πάγκο θα είναι ο Γιάννης Οκκάς, ενώ έχει ξεμείνει από ουσιαστικούς στόχους. Το δε «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- περισσότερο «άδειο», όσο ποτέ στην τρέχουσα περίοδο.

Το ευρύτερο σκηνικό θυμίζει εποχές μεγάλης κρίσης. Η απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει εκτοξευθεί, οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου έχουν αποκλειστεί από τον θεσμό του κυπέλλου, ενώ το οικονομικό ήταν ένας βραχνάς που εξελίσσεται σε εφιάλτη. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ο Γιάννης Οκκάς πρέπει να αντλήσει δύναμη από την πλουσιότατη εμπειρία του ως παίκτης για να εμπνεύσει τους παίκτες του. Ήταν εκεί, δίπλα στον Γκαγιέγο, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις κι έχει τη μεγάλη πρόκληση να χτυπήσει το καμπανάκι της αφύπνισης. Η σεζόν, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να σωθεί, αλλά για τον κόσμο της ομάδας της Αμμοχώστου, το καμπανάκι έχει να κάνει με τη χαμένη περηφάνια του. Δεν έφταναν όλα τ’ αλλά, ο Οκκάς έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, όπως είναι οι απουσίες των Τεχέρα, Ιωάννου, Κίκο και Τσίκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ