aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Νινούα στο... τραπέζι της Ντιναμό

Ανόρθωση: Ο Νινούα στο… τραπέζι της Ντιναμό

Ένας ακόμα Γεωργιανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα έπεσε στο… τραπέζι της Ντιναμό Τιφλίδας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα lelo.ge.

Η ίδια ιστοσελίδα που είχε κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ντιναμό για τους Κατσαράβα και Νταουσβίλι, προσθέτει τώρα και το όνομα του Νίκα Νινούα στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τη δευτεραθλήτρια Γεωργίας.

Το δημοσίευμα: 

Η Ντιναμό Τιφλίδας θέλει να έχει ομάδα με φιλοδοξίες την επόμενη σεζόν. Η δευτεραθλήτρια Γεωργίας έχει ήδη επικοινωνήσει με αρκετούς παίκτες και αυτό δεν εκπλήσσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκα Νινούα είναι στο τραπέζι της Ντιναμό. Δεν χρειάζεται να παρουσιάσουμε τον Νινούα, στους Γεωργιανούς φίλους τους ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ντιναμό και ήταν η ομάδα στην οποία έκανε το αποφασιστικό βήμα στην καριέρα του.

Σε νεαρή ηλικία κατάφερε να γίνει αρχηγός και να μεταγγραφεί στον ΠΑΟΚ με φιλοδοξίες, αλλά… Δεν μπόρεσε να κάνει καλά πράγματα και πήγε ως δανεικός στην Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια. Ωστόσο, δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής ούτε στην Κύπρο και είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως η επιστροφή του στην Ντιναμό θα του επιτρέψει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Δεύτερον, αν ο Νινούα δουλέψει σοβαρά και σκληρά, με την ηλικία που έχει, μπορεί ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ