aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: O Mίλανιτς ξέρει τον δρόμο και ετοιμάζει πλάνο απόδρασης

Ανόρθωση: O Mίλανιτς ξέρει τον δρόμο και ετοιμάζει πλάνο απόδρασης

Με οδηγό το αήττητο σερί του Ντάρκο Μίλανιτς στην «Αρένα» πάει στην έδρα της ΑΕΚ η Ανόρθωση. Για την ομάδα της Αμμοχώστου μόνο φιλόξενο δεν είναι το νέοκτιστο γήπεδο των κιτρινοπράσινων, με απολογισμό μόλις μία νίκη σε εννέα επισκέψεις, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Σλοβένο προπονητή.

Ο 54χρονος τεχνικός κατά τη θητεία του στην Πάφος FC επισκέφθηκε τρεις φορές την «Αρένα» και παραμένει αήττητος! Δύο φορές έφυγε νικητής από την έδρα της ΑΕΚ, ενώ μια φορά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Ο Μίλανιτς, λοιπόν, ξέρει τον δρόμο για «διπλό» στη «Αρένα» και περίπου στις 22:00 απόψε θα ξέρουμε εάν κατάφερε να διευρύνει τον θετικό απολογισμό του στην έδρα της ΑΕΚ.

Όσον αφορά το πλάνο του, αναμένεται πως θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ακρίτα. Εφόσον κριθεί ετοιμοπόλεμος ο Λόρια (είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας, αλλά η επίσημη ενημέρωση λέει πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό), θα πάρει γάντια βασικού. Σε διαφορετική περίπτωση την εστία της «Κυρίας» θα υπερασπιστεί ο Κεραυνός.

Αμπαρτζουμιάν (δεξιά), Κορέια (αριστερά) και Παϊσίνιο (στόπερ) έχουν «κλειδωμένη» θέση στην ενδεκάδα με τους Κορρέα και Χαρογιάν να διεκδικούν την άλλη θέση. Αρτυματάς και Σάμπο έχουν προβάδισμα για τις θέσεις των ανασταλτικών μέσων. Ο Ουάρντα θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Νινγκά στο δεξί, με τον Γουαρίς να κινείται πίσω και δίπλα από τον Ράντονιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ