aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: O Mίλανιτς το γνωρίζει καλά

Ανόρθωση: O Mίλανιτς το γνωρίζει καλά

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Ανόρθωσης στο νέο πρωτάθλημα κι ο κόσμος της έχει ζεσταθεί για τα καλά. Η αφετηρία είναι αύριο στο ΓΣΠ, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους οπαδούς της, να δώσουν μαζικά το «παρών» τους. Σύμφωνα με την προπώληση και τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Χριστοφόρου, υπολογίζεται ότι θα βρεθούν στο γήπεδο πάνω από 3000 φίλοι της, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν ξεπεράσει τους 4.000.

Χωρίς να υποτιμά κανείς τον Ολυμπιακό, το νικηφόρο ξεκίνημα είναι «απαραίτητο» για τους κυανόλευκους. Μόνο οι νίκες και τα τρίποντα δημιουργούν τη δυναμική που οδηγεί στην επιτυχία κι ο Ντάρκο Μίλανιτς το γνωρίζει πολύ καλά. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί και ο Σλοβένος έχει δηλώσει πως είναι ικανοποιημένος.

«Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν δεν παρουσιαστείς όπως πρέπει, θα σου κάνει ζημιά. Τα τελευταία δύο χρόνια χάνουμε εκτός έδρας. Θα πάμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα», ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Χριστοφόρου για το αυριανό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ