aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Μιχάλης έσπασε το ρόδι

Ανόρθωση: Ο Μιχάλης έσπασε το ρόδι

Το γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης Ιωάννου στο Ισραήλ χαροποίησε αφάνταστα τους φίλους της Ανόρθωσης. Ο 22χρονος Κύπριος διεθνής μέσος έβαλε τη σφραγίδα του στο Στάδιο «Χαμοσιάβα», αφού πέτυχε το νικητήριο τέρμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Είχε μπει ως αλλαγή στο 72’ και δέκα λεπτά αργότερα με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ισραηλινό τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το 3-2.

Μπορεί ο αγώνας να ήταν φιλικός, αλλά για τον Μιχάλη Ιωάννου είναι σημαδιακός. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του! Δεν είχε ξαναστείλει την μπάλα στο πλεκτό, σε καμιά διοργάνωση, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τις 100 συμμετοχές. Δεν είναι σύνηθες για έναν μέσο με επιθετικές αρετές, στα 22 του χρόνια, να μην έχει σκοράρει, αλλά τώρα που… έσπασε το ρόδι πιστεύεται ότι θα αναπτύξει καλύτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης έχουν κάθε λόγο να θέλουν τα γκολ του Ιωάννου, αφού στην τρέχουσα σεζόν, το σκοράρισμα αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή της ομάδας τους. Επίσης, το γκολ στο Ισραήλ θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κυανόλευκο μέσο, αφού στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος (με αντιπάλους τη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφος FC) ήταν στο βασικό σχήμα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Με τέτοιες εμφανίσεις θεωρείται βέβαιο ότι πολύ δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ