Η εικόνα στη βαθμολογία είναι ο μεγαλύτερος «αντίπαλος» της Ανόρθωσης. Τρεις βαθμοί, χωρίς νίκη, και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, είναι -το λιγότερο- γροθιά στο πρόσωπο για ολόκληρο το οικοδόμημα. Πόσο μάλλον για τους ποδοσφαιριστές και τον Τιμούρ Κετσπάγια, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν το άγχος και την πίεση που προκαλεί όλο αυτό το σκηνικό.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο σημείο που βρίσκονται δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις. Η «Κυρία» θα πάρει τα πάνω της μόνο όταν αρχίσουν να έρχονται τα τρίποντα.
Το ευχάριστο για τον Γεωργιανό τεχνικό είναι ότι ξεπερνιούνται τα πλείστα αγωνιστικά προβλήματα και στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Ιωάννου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αλλάζει τους στόπερ σαν τα πουκάμισα
Υπάρχει μια δεξαμενή από 29 ποδοσφαιριστές (τόσοι αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα!), από τους οποίους καλείται να επιλέξει αυτούς που μπορούν να οδηγήσουν την Ανόρθωση στις νίκες.














