aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Μάρκους Ροντέν «μένει» στην εξίσωση

Ανόρθωση: Ο Μάρκους Ροντέν «μένει» στην εξίσωση

Ένας βασικός κανόνας στα μετεγγραφικά θέματα που αφορούν στον Τιμούρ Κετσπάγια, αναφέρει ότι όταν καταλήξει σε έναν στόχο δύσκολα βγαίνει από τη λίστα των υποψηφίων. Κι αν περάσει η προθεσμία, θα είναι στη λίστα για την επόμενη μετεγγραφική περίιοδο. Παραδείγματα δεκάδες… Η πιο βασική παράμετρος είναι να πειστεί ο Γεωργιανός τεχνικός ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ταιριάζει στην ομάδα του.

Κι εφόσον πιστεύει ότι ο Μάρκους Ροντέν μπορεί να βοηθήσει την Ανόρθωση και δεν έχει αποκτηθεί παίκτης για τη μεσαία γραμμή αν δεν… ξημερώσει Φεβρουάριος, θα είναι εν δυνάμει υποψήφιος. Ο 30χρονος Σουηδός έχει στα χέρια του την πρόταση της «Κυρίας» κι ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει σε όλα, δεν την υπέγραψε ποτέ, επικαλούμενος άρνηση της ομάδας του να τον αφήσει ελεύθερο. Παρά το γεγονός ότι τ’ όνομά του ακούστηκε για μετεγγραφή στην Αούστρια Βιέννης και τον Παναθηναϊκό, δεν σημειώθηκε οποιαδήποτε εξέλιξη και παραμένει στο Φροσινόνε και ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης από τους συμπαίκτες του.

Είναι πασιφανές ότι αναζητούσε κάτι καλύτερο από την Ανόρθωση, αλλά οι μέρες προχωρούν και δεν τον βρίσκει. Στην Ιταλία υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι πιθανότητες του Ροντέν να παραμείνει στην Φροσινόνε είναι λίγο χαμηλότερες από 50%. Όλα μαζί στην εξίσωση, ενδέχεται να οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η υπόθεση Ροντέν δεν έχει κλείσει οριστικά για την «Κυρία». Πόσες και πόσες φορές, οι ατζέντηδες πάνε κι έρχονται κι επιστρέφουν στη σίγουρη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ