aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Ο Λάφερτι ήθελε να τετραπλασιαστεί ο μισθός του»

Ανόρθωση: «Ο Λάφερτι ήθελε να τετραπλασιαστεί ο μισθός του»

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης η μετεγγραφή του Κάιλ Λάφερτι στην Ανόρθωση. Ο έμπειρος Βορειοϊρλανδός «κουβαλά» στην πλάτη του πολύχρονη καριέρα στα αγγλικά και σκωτσέζικα γήπεδα και όπως ήταν επόμενο οι ιστοσελίδες της Βρετανίας ασχολήθηκαν και μάλιστα αρκετά με την περίπτωσή του.

Ακόμα και το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Αγγλίας, το «ΒΒC», έκανε αναφορά στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κάιλ Λάφερτι. «Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός φεύγει από την Κιλμάρνοκ και για την Ανόρθωση Αμμοχώστου», σημειώνεται στον τίτλο του ρεπορτάζ, ενώ δημοσιεύονται ορισμένες λεπτομέρειες που πηγάζουν από τα ενδότερα του σκωτσέζικου συλλόγου.

«Ο Λάφερτι σημείωσε 13 γκολ σε 13 εμφανίσεις με την Κιλμάρνοκ μετά την αποχώρηση από τη Ρετζίνα τον Ιανουάριο, αλλά η ομάδα του Τόμι Ράιτ υποβιβάστηκε από την σκωτσέζικη Premiership. Ο Λάφερτι είπε ότι δεν ήθελε να φύγει από το “Ράγκμπι Παρκ” (σ.σ. έδρα της Κιλμάρνοκ), αλλά η Κιλμάρνοκ ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία επειδή ο επιθετικός ήθελε να τετραπλασιαστεί ο μισθός του», σημειώνει το «ΒΒC».

Ο Λάφερτι δεν είναι παρών στη σημερινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν, αφού η άφιξη του στην Κύπρο έχει προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ