aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Λάφερτι έριξε το… μπαλάκι στον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ο Λάφερτι έριξε το… μπαλάκι στον Κετσπάγια

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ανόρθωσης και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης το πρωί της Τρίτης ο Κάιλ Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός της «Κυρίας» ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έριξε το… μπαλάκι στον Τιμούρ Κετσπάγια για το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης (21/10) με την Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο 34χρονος επιθετικός έχασε αρκετές προπονήσεις την προηγούμενη βδομάδα και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί από τον Γεωργιανό προπονητή ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας (25/10) με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η δυστοκία στην επίθεση ήταν από τους σημαντικούς λόγους που η Ανόρθωση έφυγε ηττημένη από την ΑΕΛ, αν και κακά τα ψέματα ούτε ο Λάφερτι μπόρεσε έως τώρα να τραβήξει κουπί στο σκοράρισμα με απολογισμό ένα γκολ σε εφτά αγώνες.

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Χοφχανες Αμπαρτζουμιάν και λύνει τα χέρια του προπονητή του, καθώς ήταν εμφανές πως δεν υπήρχε άλλη αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας με αποτέλεσμα να μην μπορεί η «Κυρία» να αγωνιστεί με τετράδα στην άμυνα. Δεν υπολογίζεται για άλλο ένα παιχνίδι ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Το πιθανότερο είναι πως ο Κετσπάγια θα ανακατέψει την τράπουλα πραγματοποιώντας αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Ντέλετιτς και Κορρέα να διεκδικούν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ