aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κβιλιτάια πήρε το 23 και δηλώνει έτοιμος για δράση

Ανόρθωση: Ο Κβιλιτάια πήρε το 23 και δηλώνει έτοιμος για δράση

Την απόκτηση του Γκιόργκι Κβιλιτάια ανακοίνωσε και επίσημα η Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Γάνδη για ένα χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» επεσήμανε ότι λόγω της παρουσίας αρκετών Γεωργιανών στην ομάδα θα είναι εύκολη η προσαρμογή του.

Η ανακοίνωση 

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Γεωργιανό επιθετικό, Γκιόργκι Κβιλιτάια.

Ο 26χρονος Γκιόργκι, αγωνίζεται ως επιθετικός και έρχεται στην ομάδα μας ως δανεικός από την Γάνδη. Είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, με την οποία αγωνίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες (8 Σεπτεμβρίου) ως βασικός. Τη σεζόν 2015-16 πέτυχε 24 τέρματα σε 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Διναμό Τιφλίδας ενώ στα 2 χρόνια παραμονής του στην Ραπίντ Βιέννης σκόραρε 17 τέρματα σε 55 συμμετοχές.

Γκιόργκι, καλοσωρισες στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης!

Οι πρώτες δηλώσεις του διεθνoύς φορ

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω θα είναι εύκολη η προσαρμογή για μένα, καθώς υπάρχουν κι άλλοι Γεωργιανοί παίκτες στην ομάδα, όπως επίσης και ο προπονητής και ελπίζω η σεζόν να είναι καλή για την Ανόρθωση και για μένα».

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχεις θέσει με την ομάδα μας; «Γνωρίζω ότι η Ανόρθωση είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και αγωνίζεται πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι και φέτος έχουμε τα φόντα για να μπορέσουμε να το κάνουμε, ευελπιστώ με καλούς αγώνες και μαζεύοντας τους απαραίτητους βαθμούς ότι θα αναδειχθούμε πρωταθλητές».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Γνωρίζω ότι διαθέτουμε ενεργούς και ένθερμους οπαδούς και ανυπομονώ να τους γνωρίσω αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ