aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο κορωνοϊός αλλάζει την ενδεκάδα - Αρνητικά τα δεύτερα τεστ

Ανόρθωση: Ο κορωνοϊός αλλάζει την ενδεκάδα – Αρνητικά τα δεύτερα τεστ

Η πανδημία του κορωνοϊού ταλαιπώρησε αφάνταστα την Ανόρθωση κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας και δεν λέει να την αφήσει στην ησυχία της. Την πιο κρίσιμη στιγμή, λίγες μέρες πριν τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς στον οποίο παίζεται κοτζάμ συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο με τα αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη που τον συνοδεύουν ο εφιάλτης ξαναχτύπησε.

Σε διαγνωστικά τεστ για τον COVID-19 που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εντοπίστηκε ένα κρούσμα και αμέσως σήμανε συναγερμός στην ομάδα της Αμμοχώστου. Το θετικό είναι πως σε νέο διαγνωστικό έλεγχο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν αρνητικοί, αν και την Τρίτη θα γίνει νέα εξέταση υπό τον φόβο διασποράς του ιού.

Το κρούσμα αφορά βασικό ποδοσφαιριστή στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ανόρθωσης, με Ραπίντ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Χάποελ Μπερ Σεβά, επομένως ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλοντας και μη θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Το κατά πόσο θα προκύψει αλλαγή και στον σχηματισμό της «Κυρίας» θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Το δεδομένο είναι πως η αρνητική εξέλιξη που προέκυψε με τον κορωνοϊό άνοιξε την πόρτα της ενδεκάδα σε έναν εκ των Καλτσά, Ελουντού ή Χριστοφή, δίχως βέβαια να αποκλείεται οποιαδήποτε έκπληξη από τον Γεωργιανό προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ