aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O Kετσπάγια βρήκε τον αντι-Ράγιος

Ανόρθωση: O Kετσπάγια βρήκε τον αντι-Ράγιος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο για κανέναν παίκτη να κληθεί να αντικαταστήσει τον Ρούβεν Ράγιος. Ο Ισπανός είναι τραυματίας και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Εθνικό Άχνας και είναι λογικό ο Τιμούρ Κετσπάγια να πονοκεφαλιάζει για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Ήδη, έχει την πρώτη του επιλογή που δεν είναι άλλη από τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής είχε κληθεί να κάνει το ίδιο στο δεύτερο μισό του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και είχε κάποιες καλές στιγμές. Δεν είναι άγνωστη η θέση για τον ίδιο αλλά σίγουρα με τις εμφανίσεις του Ράγιος δύσκολα μπορεί να καλύψει 100% το κενό του.

Ο Οκριασβίλι είχε κάποιες καλές στιγμές με τη Νέα Σαλαμίνα με αποκορύφωμα την ατομική του ενέργεια στο 77’ όπου έχασε φοβερή ευκαιρία. Αυτό που δεν είχε ήταν η κάθετη πάσα που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Από δικό του κτύπημα φάουλ όμως είχε ξεκινήσει η φάση για το 2-1. Ο Οκριασβίλι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του Ράγιος, όμως σίγουρα ο Ισπανός όταν επιστρέψει θα πάρει ξανά τη θέση του και ο Οκριασβίλι ίσως πάει στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Στόχος το 1.500.000 ευρώ…

Απ’ εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ο Ρενάτο Μαργκάσα την αναμέτρηση ή αν θα πρέπει να μείνει άλλο ένα ματς εκτός. Θυμίζουμε ότι αποκλείστηκε από τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Κετσπάγια δεν πρόκειται να ρισκάρει κανέναν ποδοσφαιριστή αν δεν είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει. Δεν θέλει να χάσει κάποιο βασικό του εργαλείο, ειδικά στη σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης: Έβαλαν… μπουρλότο και έκαναν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους

Αυτές τις μέρες οι προπονήσεις είναι λίγο πιο χαλαρές, ενώ απουσιάζουν και πολλοί διεθνείς. Το κλίμα πάντως είναι εξαιρετικό και ο Κετσπάγια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα που έχει όνειρα, φιλοδοξίες και απαιτήσεις από το πρωτάθλημα. Το ιδανικό θα ήταν να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή και αυτό θα επιδιώξει στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ