aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια βγάζει πλάνο με αλλαγές!

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια βγάζει πλάνο με αλλαγές!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και η παραμονή στην κορυφή. Άπαντες ξέρουν πολύ καλά ότι πλέον κάθε λάθος θα στοιχίζει διπλά μιας και το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχε η Ανόρθωση χάθηκε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μία πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν το ζητούμενο και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ τίτλου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του και αναμένεται ότι ο Μαργκάσα θα πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή, ο Κατσαράβα θα είναι στην κορυφή και δεν αποκλείεται ο Ράγιος να πάει δεξιά της επίθεσης ή ακόμη και να μείνει στον πάγκο. Δεδομένα εκτός είναι ο τιμωρημένος Ντούρις, ο Χριστοφή που χάνει την ΑΕΚ και μάλλον και τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και ο Εγγλέζου που είναι μόνιμα εκτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ