aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια θα έχει πλήρη εικόνα την Πέμπτη

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια θα έχει πλήρη εικόνα την Πέμπτη

Η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ θα συνεχιστεί στην παρουσία των διεθνών που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Κύπρου. Έτσι κι αλλιώς οι Κωστάκης Αρτυματάς και Ανδρέας Αβραάμ δεν αγωνίστηκαν χθες βράδυ κόντρα στους Μαλτέζους, ενώ ο Μάριος Αντωνιάδης θα επιστρέψει σήμερα.

Αύριο θα επιστρέψουν ο Λόρια και ο Αραγιούρι, καθώς επίσης και οι διεθνείς με τις Ελπίδες Ανδρέας Χρυσοστόμου και Μιχάλης Ιωάννου. Ο Κετσπάγια θα έχει μία πλήρη εικόνα την Πέμπτη και θα καταστρώσει τα οριστικά του πλάνα για να φύγει με το «διπλό» από το Τσίρειο.

Ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης υπολογίζεται και ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και εναπόκειται στον προπονητή της Ανόρθωσης εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Σε αντίθετη περίπτωση το ερώτημα είναι αν θα προτιμήσει να πάει και πάλι στη λύση με τον Παύλο Κορρέα στη θέση του δεξιού μπακ έχοντας επίγνωση του ρίσκου που παίρνει ή θα προτιμήσει σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα και τον Καλτσά (ή τον Ντέλετιτς) σε ρόλο μπακ – χαφ; Πάντως, η μετατροπή του σχηματισμού σε 3-5-2 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ λειτούργησε θετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ