aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια θα ανακατέψει την τράπουλα

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια θα ανακατέψει την τράπουλα

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης στο σημερινό παιχνίδι με τη Γάνδη θεωρούνται δεδομένες λόγω και των προβλημάτων που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Ο Λάφερτι δεν υπολογίζεται, ενώ στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχε ούτε ο Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος θα επανέλθει στις προπονήσεις την Παρασκευή.

Επιπρόσθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Αβραάμ και Νινούα, γι’ αυτό κι είναι βέβαιο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ανακατέψει την τράπουλα.

«Το ματς μας δίνει την ευκαιρία για να παίξουν κι άλλοι. Είμαστε εκεί για να βελτιώσουμε την κατάσταση για να πάει μπροστά η ομάδα», ήταν το σχόλιο του τεχνικού των κυανόλευκων. Οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες αν και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Ανδρέας Χρυσοστόμου, ο οποίος εκπροσώπησε χθες τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο στον όμιλο. Θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτά που μας έδειξε ο προπονητής και θα παλέψουμε».

Καλές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έχουν, επίσης, οι Τζουμ, Κορρέα, Ιωάννου, Χριστοφή, Ντέλετιτς, Πόποβιτς και Χριστοδουλόπουλος, ενώ θα διατηρηθούν στην ενδεκάδα οι Αμπαρτζουμιάν, Κορέια και ένας εκ των Αραγιούρι ή Ρισβάνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ